Феодосіївська громада переходить до нових стандартів харчування у навчальних закладах

Дата: 27.08.2021 17:45
Кількість переглядів: 1488

Сьогодні в рамках підготовки до початку навчального року у приміщенні виконавчого комітету відбулася нарада за участі кухарів, кухонних робітників, керівників шкіл, співробітників КП «Фудсервіс» та представників керівництва громади.

Фото без опису

Наше завдання забезпечити якісним та здоровим харчуванням  відповідно до нових Норм харчування, рекомендацій соціального проєкту CultFood з покращення культури харчування Є.Клопотенко та із запровадженням системи управління ризиками у галузі виробництва харчової продукції – інструменту для контролю безпеки харчування НАССР (обов’язкової для всіх закладів та виробників харчування в Україні з 20 вересня 2019 року) зазначив під час наради заступник сільського голови Максим Білоусенко.

 З метою реалізації задуманого Феодосіївська сільська рада поклала функції харчування на КП «Фудсервіс» та виділила кошти бюджету на покращення матеріально технічного оснащення харчоблоків закладів освіти Феодосіївської громади. Ці заходи спрямовані на забезпечення харчування в закладах освіти вже в цьому навчальному році на суттєво новому, якісному рівні»

З 1 вересня забезпечення харчування закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти здійснюватиме спеціалізоване комунальне підприємство «Фудсервіс».

Фото без опису

У свою чергу директор КП «Фудсервіс» Антон Приходько зазначив, що підприємство активно готується до старту роботи з 1 вересня 2021 року, і вже закуплено перша частина обладнання та інвентаря для забезпечення процесу за новими, сучасними підходами та запровадженням системи управління ризиками у галузі виробництва харчової продукції – інструменту для контролю безпеки харчування НАССР.

Вже з наступного тижня школи та садочки отримають частину нового інвентаря, а з 1 вересня постачання продукції забезпечуватимуть виробники якісної продуктів харчування.»

Також під час зустрічі обговорено питання необхідності повної вакцинації мінімум 80% персоналу з метою забезпечення безперебійної роботи закладів освіти у разі переходу до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних