Навчальні заклади Феодосіївської громади перейшли на нову систему харчування від Клопотенка

Дата: 02.09.2021 10:50
Кількість переглядів: 1213

1 вересня 2021 року в  Хотівському академічному ліцеї імені Левка Лук'яненка відбулась презентація нового меню що запроваджується в закладах освіти Феодосіївської громади з нового навчального року в рамках реалізації реформи системи шкільного харчування.

Фото без опису

Дегустувати страви приготовлені за новими стандартами учні 5-Б класу Хотівського академічного ліцею, представники виконавчого комітету Феодосіївської громади, керівництво  районної державної адміністрації та сільської ради.

Участь в заході взяв Голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр Гомон та депутат Київської обласної ради Сергій Левченко.

Сільський голова Микола Пянчук наголосив, що впровадження нової реформи здорового харчування триває та найближчим часом планується заміна застарілого обладнання харчоблоків на нове багатофункціональне що забезпечить дітей громади здоровим харчуванням.

Фото без опису

«Я радий, що наші дітки навчаються і виховуються в час нових, правильних і смачних реформ! Бачу, що дегустація нового меню прийшлася учням до смаку. І я поставив свій лайк, адже обід був дійсно смачним і корисним. Обухівський район справді може похвалитися прогресивними громадами!», - зазначив Олександр Гомон під час презентації оновленого меню. 

Під час ознайомлення з станом запровадження реформи системи шкільного харчування директор комунального підприємства «Фудсервіс» Антон Приходько детально розповів про вже здійснені заходи по підготовці до нового навчального року, оновлення обладнання в харчоблоках, запровадження нового меню та системи оцінки задоволеності послугами харчування. А також керівник комунального підприємства поділився планами на подальшими кроками з метою успішного завершення переходу на нові підходи до харчування в закладах освіти громади.

Фото без опису

Ключовими завданнями реформи системи шкільного харчування є:

  • запровадження в закладах освіти Феодосіївської громади нового меню здорового харчування та формування культури харчування
  • модернізація харчоблоків;
  • безпека приготування відповідно до стандартів НАССР;

Довідково: Рішенням Феодосіївської сільської ради з 1 вересня 2021 року на комунальне підприємство «Фудсервіс» покладено функцію забезпечення харчування в закладах освіти Феодосіївської ОТГ та виділено кошти та оновлено матеріальну базу та закуплено устаткування для закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти Феодосіївської громади на суму 765 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних