Розпочато роботу з розробки Стратегії розвитку Феодосіївської територіальної громади

Дата: 21.09.2021 09:08
Кількість переглядів: 668

На виконання рішення Феодосіївської сільської ради від 29 червня 2021 року «Про розробку Стратегії розвитку Феодосіївської територіальної громади на період 2021-2028 роки» сільським головою Миколою Пянчуком затверджено склад робочої групи з розробки Стратегії розвитку Феодосіївської територіальної громади.

Фото без опису

До складу робочої групи включені мешканці/ки ТГ, старости сіл, обрані депутати/ки сільської ради, представники бізнесу, що працює та сплачує податки на території Феодосіївської ТГ, учасники молодіжного руху, представники закладів освіти, медицини, закладів харчування та   представники експертного середовища.

Завданням робочої групи є підготувати проєкт Стратегії розвитку Феодосіївської територіальної громади на розгляд та подальше затвердження Феодосіївської сільської ради.

Водночас під час розробки стратегії планується проведення обговорення Стратегії розвитку Феодосіївської територіальної громади із безпосереднім залученням мешканців/ок сіл територіальної громади та інформуванням про  

Найпершими кроками роботи стане збір,  узагальнення та систематизація статистичних, адміністративних, фінансових та інших необхідних для розробки стратегії даних громади з метою подальшої розробки проєкту стратегії на основі даних, проведення соціологічного опитування мешканців громади та проведення секторальних зустрічей з метою визначення  ключових положень проекту стратегії.

Також до розробки проєкту стратегії планується залучення експертів з місцевого самоврядування та розбудови громад та експертних інституцій.

Закликаємо всіх небайдужих громадян/ок долучитись до розробки стратегії та надіслати свої пропозиції до проекту стратегії на електронну адресу fgstrategy2021@gmail.com. Отримані пропозиції до змісту стратегії будуть розглянуті робочою групою під час розробки проекту стратегії.

З метою координації процесу розробки проєкту Стратегії розвитку громади залучено Олександра Смирнова, учасника робочої групи з розробки Концепції розвитку освіти України на період 2015 – 2025 років. Також Олександр брав участь у розробці проєкту «Стратегії розвитку вищої освіти на 2021–2031, працював над розробкою Закону України «Про освіту» (2015 р.), Закону України «Про вищу освіту» (2012 – 2014 р.), у 2014 році пройшов стажування на посаду директора департаменту Молодіжної політики Міністерства молоді та спорту, координував Молодіжну програму Фонду відкритого суспільства, учасник міжнародних проєктів та програм, закінчив  аспірантуру в Інституті вищої освіти Національної академії педагогічних наук України та Університету міста Острава (Чеська Республіка). Брав участь в роботі 40-ї сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у складі делегації України, роботі керівного комітету з питань молоді Ради Європи та заходах в рамках Болонського процесу з 2014 по 2021 рік.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних