У Ходосівці та Лісниках перейменують вулиці

Дата: 23.09.2021 13:31
Кількість переглядів: 1352

В ході пленарного засідання 11 сесії Феодосіївської сільської ради, депутати підтримали проект рішення "Про перейменування вулиць сіл Феодосіївської сільської територіальної громади".

Рішення стосується вулиці Живописна у Ходосівці та частини вулиці Поміркова у Лісниках. Проект винесли на розгляд за численними зверненнями жителів цих вулиць.

"У Ходосівці є дві вулиці з назвами Живописна та Мальовнича і чомусь в державному реєстрі вони відображаються, як одна вулиця. Виникають певні непорозуміння при реєстрації. Тому жителі просять перейменувати вулицю Живописна на Житня. Перейменування частини вулиці Поміркова у Лісниках на Медову стосуватиметься лише нових жителів вулиці. Надійшли звернення від громадян, що вони бажають змінити назву своєї вулиці. Решта вулиці носитиме ту ж назву, що і раніше", - пояснює сільський голова Микола Пянчук.

Найближчим часом виконавчий комітет Феодосіївської сільської ради звернеться до ДП «Державні інформаційні системи» для здійснення реєстрації нових назв цих вулиць та забезпечить їх внесення до Словників державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.