У Феодосіївській громаді провели відкритий велофестиваль Київщини до Дня вчителя. Фоторепортаж

Дата: 04.10.2021 09:56
Кількість переглядів: 524

Федерація велосипедного спорту Київської області спільно з відділом гуманітарного розвитку Феодосіївської сільської ради організували відкритий велофестиваль Київщини до Дня вчителя, який відбувся у нашій громаді у суботу, 2 жовтня.

Фото без опису

У велопробізі взяли участь голова Обухівської РДА Олександр Гомон, голова сільської ради Феодосіївської громади Микола Пянчук, його заступник Максим Білоусенко, секретар сільської ради Анатолій Походня, начальник відділу гуманітарного розвитку Микола Неруш, школярі, студентська молодь, аматори велосипедного спорту та професійні спортсмени.

Прекрасна погода супроводжувала наших велоспортсменів дорогою з Ходосівки до Хотова у суботу, 2 жовтня. Їхали всі - і малі, і дорослі, і досвідчені спортсмени, і завзяті початківці. 

Майже 14 кілометрів дорогою серед лісу. Скажемо чесно: приїхали не всі одночасно, але подолав цю дистанцію кожен учасник заїзду.

На стадіоні Хотівського НВК імені Левка Лук'яненка фестиваль продовжився спринтерськими заїздами та змаганнями з загальної фізичної підготовки. Пліч-о-пліч змагались аматори, початківці та велоспортсмени. Переможці отримали свої грамоти, відзнаки та медалі. Серед лідерів  було і немало дебютантів.

Сільський голова Феодосіївської громади Микола Пянчук зауважив, що бачить велику перспективу для розвитку велоспорту у нашій громаді.

"Спорт - це завжди гарний варіант дозвілля  для молоді. А велоспорт ще і перегукується з туристичними перспективами нашої громади. Заради наших жителів ми напрацьовуємо тісну співпрацю з Федерацією велоспорту Київської області. Ми уже почали працювати над створенням потужної бази для цього виду спорту у Феодосіївській громаді." - каже Микола Пянчук.

Голова Федерації велосипедного спорту Київської області Дмитро Чмирук розповів, що теж бачить перспективу розвитку велоспортивної традиції на теренах Феодосіївської громади. 

"Зараз ми ведемо переговори з головою сільської ради Миколою Пянчуком про створення факультативних велогуртків на базі шкіл громади. Я хочу розпочати з груп оздоровчої фізичної культури. Потім ці групи переростуть у гуртки загальної фізичної підготовки. А ще через пів року тренери почнуть викладати елементи велосипедного спорту. Ми будемо йти до мети поетапно", - пояснює Дмитро Чмирук.

Отримуйте офіційні новини Феодосіївської громади Обухівського району Київської області оперативно - підписуйтесь на наш телеграм-канал    https://t.me/feodosiivska_gromada

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних