ЧИ МОЖНА ОТРИМАТИ COVID-СЕРТИФІКАТ У РАЗІ ЩЕПЛЕННЯ РІЗНИМИ ВАКЦИНАМИ

Дата: 19.10.2021 09:06
Кількість переглядів: 610

Всі жителі Київщини, які вакцинувались від коронавірусу, можуть отримати COVID-сертифікати. В тому числі це стосується людей, що вакцинувалися різними вакцинами. Про це 18 жовтня повідомив заступник голови Київської ОДА Олег Торкунов.

«Це також стосується і людей, які вакцинувались за змішаною схемою, що дозволена в Україні. Наприклад, одна доза вакцини була Moderna, інша – Pfizer. Також дозволено комбінувати вакцини AstraZeneca на першу дозу та Pfizer або Moderna на другу», – уточнив заступник голови облдержадміністрації.

Також він нагадав, що 21 жовтня набирають чинності обмеження щодо користування громадським транспортом: «Кабінет Міністрів передбачив посилення правил для пасажирських перевезень міжрегіонального сполучення у регіонах, де встановлено «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Йдеться як про регулярні, так і про нерегулярні перевезення».

Для поїздок в іншу область країни потрібно мати при собі COVID-сертифікат, або негативний ПЛР- чи експрес-тест.

Ці вимоги не стосуються неповнолітніх пасажирів. Діти до 18 років зможуть користуватись громадським транспортом у поїздках між регіонами без пред’явлення негативних тестів на COVID-19 та сертифікатів чи міжнародних свідоцтв про щеплення. Для дітей віком від 12 років залишається обов’язкове правило використовувати захисні маски під час перебування у громадських місцях, зокрема транспорті.

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.