У Лісниках відновлюють колодязь “журавель”

Дата: 29.10.2021 11:17
Кількість переглядів: 525

 

27 жовтня КП “Ходосівське” розпочало роботи з відновлення колодязя у селі Лісники, що по вулиці Ватутіна. Колодязь-журавель, як його звикли називати, був практично повністю захаращений пластиковими пляшками та іншим сміттям. 

Ще років з десять тому, це було повноцінне джерело питної води з гарним оздобленням. Але з часом недобросовісні люди зробили з нього своєрідний сміттєвий бак.

Комунальники уже повністю почистили колодязь і планують подальші відновлювально-реставраційні роботи з його облагородження.

“Роботи з відновлення цього колодязя ми завершимо до кінця року і мешканці знову матимуть альтернативне джерело питної води.” - повідомила директор КП “Ходосівське” Людмила Брюхова.

Директор комунального підприємства розповіла, що минулого року уже було реставровано усі колодязі у Ходосівці. А від вандалізму їх захищає наявність камер відеоспостереження.

Хоча більшість мешканців громади уже мають доступ до води у своїх оселях, часом виникають обставини, коли без вуличних колодязів обійтись не виходить. Тому, їх наявність та справність у кожному населеному пункті не втрачає актуальності.

Бережімо те, що у нас є!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.