Троє мешканців Феодосіївської громади отримали відзнаки з нагоди Дня працівника сільського господарства

Дата: 22.11.2021 18:30
Кількість переглядів: 588

 

21 листопада українці відзначають День працівників сільського господарства. За поданням голови Феодосіївської територіальної громади Миколи Пянчука,  голова Обухівської райдержадміністрації Олександр Гомон та голова Обухівської районної ради Антон Карманов відзначили трьох жителів нашої громади з нагоди професійного свята.

Фото без опису

Грамоту отримав пасічник Андрій Доморацький. А подяки: директор агрокомбінату "Хотівський" Валерій Шовкун та директор "ЛігаАгро" Олександр Стогній.

Андрій Доморацький власник пасіки на схилі Ходосівських пагорбів. Займається бджолярством з 2017 року. Його пасіка не перейшла йому у спадок від дідів-прадідів, хоча серед них теж були пасічники. Починав свою справу з нуля. Встановив 4 вулики з єдиним бажанням: мати для своєї сім'ї справжній якісний мед. Але бджоли вирішили інакше і пасіка почала рости. І от на крутому схилі ходосівських пагорбів з'явилася пасіка, яка налічує понад сорок бджолосімей. На меті у господаря досягти показника у сто вуликів. Бджоли Доморацького запилюють всі поля та сади в окрузі, чим сприяють підвищенню врожайності та покращенню екосистеми. 

СГТОВ Агрокомбінат «Хотівський» спеціалізується на вирощуванні зернових та бобових культур, овочів та фруктів. Свою продукцію реалізують на території України.

Директор Валерій Шовкун навіть в непростих економічних умовах знаходить можливості продовжувати діяльність підприємства з мінімальними втратами, в тому числі зберігаючи штатну чисельність працівників.

По особливому толерантно ставиться до своїх співробітників. З підлеглими поводиться коректно, вимагає чіткого виконання поставлених завдань. Здатен слухати людей та прислухатися до пропозицій. Водночас чітко усвідомлює відповідальність за прийняті рішення, відстоює їх та завжди доводить до логічного завершення.

Компанія «ЛІГА АГРО» веде свій початок з 2016 року. Заснована людьми, які мали висаджені плантації ягідників. 

Основною метою діяльності підприємства є постачання ягід на вітчизняні та світові ринки. Директор  компанії Олександр Стогній з усією відповідальністю підійшов до вивчення особливостей і вимог по вирощуванню ягідної продукції. Як результат, вся продукція компанії є екологічно чистою та пройшла органічну сертифікацію. 

На сьогодні компанією «ЛІГА АГРО» висаджено 13 га лохини, 7.1 га малини, по 1 га смородини та ожини та 1.7 га суниці альпійської.

Вітаємо господарників з професійним святом та бажаємо подальшого розвитку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних