Автопарк Феодосіївської громади поповнився на 6 одиниць спецтехніки

Дата: 24.11.2021 14:11
Кількість переглядів: 995

 

5 новеньких тракторів МТЗ білоруського виробництва та сучасний екскаватор JCB поповнили базу спецтехніки КП “Ходосівське”. Придбання стало можливим внаслідок збільшення статутного капіталу підприємства.

Фото без опису

Взимку техніку використовуватимуть для чищення доріг. Влітку - для вивезення сміття та в інших нагальних господарських цілях громади.

Трактори та екскаватор уже доставили на базу комунального підприємства, де їх встигли оглянути та випробувати очільник громади Микола Пянчук, його заступник з питань житлово-комунального господарства Олександр Горін, депутати та працівники установи.

Фото без описуФото без опису

Директор КП “Ходосівське” Людмила Брюхова розповіла, що нова техніка в рази покращить господарчі перспективи підприємства. За її допомогою стане можливим вирішення уже традиційних сезонних проблем, які виникають у нашій громаді. Адже нам дісталась система непростих доріг, на певних ділянках яких подекуди практично неможливо розчистити сніг чи ліквідувати ожеледицю, якщо в розпорядженні підприємства всього три трактори.

І це справді так. Раніше на базі КП “Ходосівське” було два трактори МТЗ і один малогабаритний тракторець. Навіть при цілодобовій роботі цієї техніки, усунути наслідки зимової негоди неможливо. Особливо, коли усі дороги засипає снігом чи після відлиги різко падає температура і проїжджа частина стає слизькою. При цьому треба дбати ще й про розчищення снігу на вулицях.

Фото без опису

Це ще один крок для зміцнення матеріально-технічної бази не тільки нашого комунального підприємства, а й усієї громади – прокоментував голова Феодосіївської громади Микола Пянчук. – Минулої зими ми вже навчені досвідом відсутності власної техніки та неможливістю своєчасного розчищення доріг та вулиць. Від цього, в першу чергу, страждали жителі нашої громади. До цієї зими – ми уже готові. Тепер нам не доведеться залежати від приватних структур і ми зможемо якісно й оперативно прибирати громаду силами нашого підприємства «Ходосівське». Більше з тим – для цього щозими витрачатимемо менше коштів, ніж раніше, коли потрібно було залучати техніку підрядників.

Нову спецтехніку для комунальників придбали за результатами проведених відкритих торгів.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних