Представники регіонального офісу ІСІТАР перевірили готовність до відкриття поліцейської станції у Феодосіївській громаді

Дата: 10.12.2021 14:07
Кількість переглядів: 822

 

В рамках реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади” представники регіонального офісу ІСІТАР відвідали Феодосіївську громаду з моніторинговою місією.  Іноземні спеціалісти поспілкувалися з очільником громади Миколою Пянчуком та поліціянтом, який уже пройшов відповідне навчання та готується приступити до виконання обов’язків нашого офіцера громади.

Фото без опису

Радник з правоохоронних питань ІСІТАР Александр Болквадзе інтерв’ював поліцейського на предмет обізнаності у криміногенній ситуації в громаді (адже він працював місцевим дільничним), технічної забезпеченості його діяльності та наскільки добре йому вдається комунікувати з органами місцевого самоврядування.

Фото без опису

“Безпека жителів - завжди на першому місці. Тому ми відкриті до співпраці з поліцією та робитимемо все, що в наших силах, щоб забезпечити мир і спокій у громаді.” - сказав Микола Пянчук.

На зустрічі були присутні секретар сільської ради Анатолій Походня, старости та депутати громади. Вони теж мали нагоду поспілкуватися з майбутнім офіцером Феодосіївської громади та поставити йому свої запитання.

За словами Александра Болквадзе, поліцейська станція, яка нині готується до відкриття в Феодосіївській громаді одна з кращих, яку він бачив на території Київської області.

Фото без опису

Наша поліцейська станція практично готова до відкриття. Автомобіль, на придбання якого виділили кошти з місцевого бюджету, зараз оснащують необхідним обладнанням, а управління поліції готує наказ про призначення офіцера громади.

Фото без описуДовідково: Міжнародна програма підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США в Україні ICITAP бере участь в організації підготовки поліцейських офіцерів громади. Ця підготовка стосується саме тих критично важливих навичок, які і допоможуть офіцеру громади ефективно виконувати свої функції, а саме: будувати відносини між поліцією та громадою, розвивати довіру, чути її проблеми і разом працювати над пошуком рішень, а найголовніше – ефективно повідомляти про результати своєї роботи. Також ICITAP запрошує менторів та радників з США та Канади, які надаватимуть допомогу та підтримку офіцерам поліції безпосередньо на службі.

 

Більш детально про поліцейську станцію та офіцера громади ми напишемо після офіційного відкриття.

Слідкуйте за новинами, щоб бути в курсі цих та інших подій.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних