Вихованці Іванковичівської школи мистецтв вкотре привезли у громаду першість зі Всеукраїнського творчого конкурсу

Дата: 21.02.2022 11:23
Кількість переглядів: 447

У суботу, 19 лютого, у Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс “Ти - зірка”. Участь у ньому взяли понад 1000 талановитих дітей з усієї України. Феодосіївську громаду представили вихованці Іванковичівської школи мистецтв.

В результаті, четверо наших юних талантів зайняли треті місця, а Бутурлімов Іван та Ковальчук Анна посіли 1 місце.

“Діти - це наше майбутнє! Сьогодні в цьому мене переконали більше ніж 1000 учасників з усієї України,  які приїхали та показали свій талант, серед них були й ми! Не дивлячись на багатогодинні очікування, вони вийшли та показали своє мистецтво  - те, що вони люблять! Яскраві костюми, різноманітний реквізит і, що найприємніше особисто для мене - дуже багато якісної української музики - залишили  надзвичайно приємні враження!  Фестиваль "Ти - Зірка" приніс нам сьогодні не тільки призові місця, а й знайомства з новими людьми та неоціненний досвід виступу на великій сцені! Дякую своїм учням та їх батькам!!” - коментує участь у фестивалі викладач скрипки Іванковичівської школи мистецтв Іван Могилевець.

Вихованці Іванковичівської школи мистецтв не вперше прославляють Феодосіївську громаду на всеукраїнських та навіть міжнародних творчих конкурсах, зокрема, нещодавно вони стали призерами Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв “Підкори сцену”. А весною та влітку - привезли 1 місце з міжнародного конкурсу в Болгарії та гран-прі з міжнародного конкурсу "Faraon Art Fest" в Єгипті. 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.