11 травня 2022 року відбулась чергова робоча зустріч сільського голови Феодосіївської ОТГ Миколи Пянчука з керівником Комунального некомерційного підприємства "Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги"

Дата: 12.05.2022 07:59
Кількість переглядів: 700

Вітання шановній громаді!

    11 травня 2022 року відбулась чергова робоча зустріч сільського голови Феодосіївської ОТГ Миколи Пянчука з керівником Комунального некомерційного підприємства  "Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Ярославою Августинович та лікарями Хотівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.
   На нараді були розглянуті актуальні питання щодо стану надання населенню медичних послуг, їх видів, своєчасності та якості.
   Зокрема, за участю заступника голови сільради Олександра Горіна і начальника фанансового відділу Світлани Самойленко обговорювалось ряд нагальних питань, а саме:
 - встановлення в приміщенні амбулаторії сучасного I-Box для забезпечення оплати деяких медичних послуг, наприклад, рентгенографії;
 - залучення до роботи Центру досвідченого лікаря Євгенії Миколаївни Торканевської, що дозволить збільшити охоплення якомога більшої кількості жителів громади та, без сумніву, поліпшити якість медичних послуг;
 - забезпечення безперебійного функціонування закладу та встановлення генераторної підстанції для автономної подачі електроенергії на випадок відключення від загальної мережі;
 - обсяг фінансування та утримання невідкладної меличної допомоги, а також заробітної плати молодшого медичного та обслуговуючого персоналу амбулаторії;
 - актуальність та шляхи поповнення штату амбулаторії ще більшою кількості медичних фахівців для покращення медичного обслуговування населення.

Вдячні всім за плідну спільну працю та кожному, хто працює на своєму фронті для розвитку медичної сфери і удосконалення медичних  послуг, що надаються жителям Феодосіївської громади.

Нагадуємо адресу Хотівської медичної амбулаторії:
с. Хотів, вул. Богдана Хмельницького, 10.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних