Виконавчим комітетом Феодосіївської сільської ради та Благодійною організацією «Благодійний фонд «Український благодійний Хаб» було укладено Меморандум про співпрацю.

Дата: 19.05.2022 18:48
Кількість переглядів: 864

   Враховуючи необгрунтовану, широкомаштабну, руйнівну та підступну агресію російської федерації проти України існує нагальна необхідність з надання гуманітарної та військової допомоги, посилення військової міцності нашої Держави та необхідності відновлення територій, які зазнали руйнувань.                        

   Усвідомлюючи дані обставини сьогодні між Виконавчим комітетом Феодосіївської сільської ради та Благодійною організацією                         «Благодійний фонд «Український благодійний Хаб» було  укладено Меморандум про співпрацю.

   Сільський голова Микола Пянчук виразив сподівання про ефективну співпрацю для покращення умов населення громади, які потребують допомоги та турботи, особливо надання допомоги громадянам, що були вимушені покинути свої домівки внаслідок військової агресії. Звісно вагомі зусилля докладатимуться для підтримки захисникам та захісницям України.

   В настільки важкий для нашої держави час, робота волонтерів є однією із основ на якій тримається наше суспільство в такий складний для країни час.

   Феодосіївська сільська рада відкрита до співробітництва зі всіма благодійними організаціями та всіма охочими допомогти, що мають бажання здійснювати свою діяльність на території Феодосіївської територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних