Заходи щодо підготовки закладів освіти до 2022/23 навчального року

Дата: 15.07.2022 22:03
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

На виконання листа Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київськїй області від 16.06.2022 року № 1250, доручення Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля від 10.06.2022 року № 14529/0/1-22 про підготовку закладів освіти до 2022/23 навчального року, створення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей, учнів, працівників з урахуванням збройної агресії російської федерації проти України, розпорядженням сільського голови від 24.07.2022 № 47-О «Про організацію укриття працівників та учнів у закладах освіти в умовах воєнного стану», створено тимчасову комісію для обстеження та визначення стану готовності захисних споруд цивільного захисту для укриття працівників та дітей в закладах освіти Феодосіївської сільської територіальної громади, до складу якої увійшли керівники профільних структурних підрозділів виконавчого комітету сільської ради та представники районних установ, а саме Обухівського РУ ГУ ДСНС та Обухівського РВ ГУ Національної Поліції України у Київській області.

Фото без описуФото без опису

Комісією було оглянуто підвальні приміщення (укриття) у всіх навчальних закладах громади. Комісія заслухала та розглянула пропозиції від директорів навчальних закладів щодо можливості укриття учнів та працівників в запропонованих підвальних та напівпідвальних приміщеннях. За підсумками роботи комісії будуть складені відповідні Акти оцінки (будівлі, споруди, приміщення) щодо можливості їх використання в якості найпростіших укриттів, та надані рекомендації  по їх облаштуванню.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних