ЗАЯВА ПРО НАМІРИ щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для проммайданчика, що знаходиться за фактичною адресою: 08681, Київська обл., Обухівський р-н., с.Рославичі,  вул. Нова, 2.

Дата: 13.10.2022 18:34
Кількість переглядів: 216

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

ТОВ «ЗАВОД М’ЯКОЇ УПАКОВКИ» (юр. адреса: 08681, Київська обл., Обухівський р-н., с.Рославичі,  вул. Спасо-Преображенська, 50/1) повідомляє про наміри щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для проммайданчика, що знаходиться за фактичною адресою: 08681, Київська обл., Обухівський р-н., с.Рославичі,  вул. Нова, 2.

Підприємство спеціалізується на виробництві поліетиленових плівок шляхом екструзії, виробництві пакетів, гнучкої упаковки, нанесенні флексодруку на гнучкі пакувальні матеріали, ламінуванні плівкових матеріалів, з забезпеченням допоміжного комплексного обслуговування власних виробничих і адміністративних приміщень, зокрема покриття системи теплопостачання підприємства та  джерела аварійного енергозабезпечення.

Джерелами впливу на стан атмосферного повітря є вентобладнання витяжних систем виробничих цехів: приміщень зберігання фарб та розчинників, приготування кольору, нанесення фарби на плівку, розрізання поліетиленової плівки гарячим ножем, виготовлення пакетів, переробки обрізків поліетиленової плівки на гранули.

Підприємство належить до 2 групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря, для яких розробляються документи з обгрунтуванням обсягів викидів.

У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено, що на майданчику підприємства налічується 33 джерела викидів.

Потужність викидів по підприємству в цілому не перевищує 274,30 т/рік.

У викидах присутні наступні речовини: оксид вуглецю (0,702т/рік), вуглецю діоксид (185,641т/рік), метан (0,009т/рік), речовин у вигляді сусп.частинок недиференц. за складом (0,051т/рік), оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) в перерахунку на діоксид азоту) (0,126т/рік), азоту оксид (0,007т/рік), ангідрид сірчистий (0,025т/рік), озон (0,034т/рік), спирт етиловий (54,392т/рік), етиленгліколь (0,037т/рік), метоксипропанол (4,566т/рік), етоксипропанол (8,107т/рік), НМЛОС (0,091т/рік), ацетальдегід (0,023т/рік), ацетон (0,020т/рік), етилацетат (19,90т/рік), кислота оцтова (0,506т/рік), спирт метиловий (0,061т/рік).

Викиди забруднюючих речовин перебувають у межах допустимих норм. Концентрації забруднюючих речовин у приземному шарі атмосферного повітря внаслідок викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря не перевищують значень ГДК.

Зауваження та пропозиції щодо намірів приймаються в місячний термін після публікації до Київської обласної військової адміністрації (Київської обласної держадміністрації): 01196, м.Київ, площа Лесі Українки, 1; тел.:(044)286-84-11; e-mail: zvern@koda.gov.ua.

Фото без опису

 

Посилання на розміщення в газеті

Посилання на газету


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних