Правила безпеки під час купання в ополонці напередодні свята Водохреща!

Дата: 16.01.2023 16:43
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

                Шановні жителі громади!

У відповідності до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», протоколу оперативного штабу Ради оборони Київської області втановлено що: проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших спортивних, освітніх, культурно-просвітницьких, релегійних, розважальних та видовищних масових заходів в умовах воєнного стану на території Київської області можливе лише за виключних обставин і тільки за умови їх письмовго погодження з виконавчими органами сільської ради.

Повідомляємо, що від священнослужителів та населення громади, повідомлень про організацію відзначення свята Водохреща до Виконавчого комітету Феодосіївської сільської ради не надходило. Також повідомляємо, що обладнані місця масового відпочинку населення на водних об’єктах на території громади відсутн.

Враховуючи зазначене, Виконавчий комітет Феодосіївської сільської ради рекомендує жителям громади утриматись від відзначення свята Водохреща на водних об’єктах громади та без зайвої необхідності не наражати себе на небезпеку, купаючись в необладнаних місцях.

Рятувальники звертаються до громадян та рекомендують купатися в спеціально обладнаних місцях, які мають спуск з поручнями, а також у присутності медичної та рятувальної служби. Забороняється занурюватись особам, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння! Необхідно прислуховуватись до свого організму, щоб уникнути переохолодження. Батьки повинні дивитися за своїми дітьми під час Хрещенських забав!

Напередодні свята варто проконсультуватися з лікарем. Людям з захворюваннями легенів та серцево-судинної системи приймати участь в обрядовому дійстві забороняється! За два тижні до купання необхідно підготувати організм до холоду, обтираючись рушником змоченим у холодній воді, приймаючи контрастний душ, а також практикуйте короткочасне перебування на відкритому повітрі у мінімальній кількості одягу.

Під час проведення обряду не рекомендується різко пірнати або стрибати у воду. Потрібно заходити повільно та обережно, не занурюючись з головою. Перебувати у воді дозволяється лише кілька секунд. Щоб не впасти та не отримати травми чи забоїв необхідно одягати взуття на неслизькій та рельєфній підошві. Щоб уникнути переохолодження мати з собою рушник чи ковдру. Після занурення обтертись, вдягнутись в теплий одяг та випити гарячого чаю.

До цих порад варто прислухатись, щоб не отримати травм чи переохолодження. Бережіть своє життя та здоров’я!

З повагою!

Виконавчий комітет Феодосіївської сільської ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних