ДТЕК встановить в Київській області понад 11 тисяч нових лічильників

Дата: 17.03.2023 14:27
Кількість переглядів: 110


ДТЕК Київські регіональні електромережі цьогоріч продовжить заміну старих електролічильників на сучасні нові. Нові прилади – багатозонні й дозволяють заощаджувати на спожитій вночі електроенергії. До кінця року такі автоматизовані системи планується встановити в оселях 11 тисяч жителів Київської області. ДТЕК просить допускати співробітників компанії у будинки та квартири для виконання монтажних робіт.


Нові лічильники ДТЕК Київські регіональні електромережі встановлює за кошти інвестиційної програми, що затверджена НКРЕКП. В таких приладах передбачена функція обліку денного та нічного використання електроенергії, що дозволяє скоротити витрати на електрику за рахунок зменшеного тарифу у нічні години*.


«Попри складну ситуацію, ми продовжуємо роботи по заміні старих лічильників на сучасні нові. Цьогоріч в області встановимо понад 11 тисяч таких приладів. Насамперед в тих будинках, де старі прилади вичерпали термін експлуатації. Роботи по заміні приладів не передбачають додаткових витрат з боку мешканців області. Основне прохання до клієнтів — надати доступ до лічильників для оперативної заміни, особливо там, де лічильники встановлені всередині будинків», – підкреслюють у компанії.


Перед тим, як проводити заміну, фахівці заздалегідь інформують про це жителів будинків та квартир. Розміщують оголошення, вказують дату виконання робіт й контактні телефони відповідальної особи компанії, проводять додаткове інформування телефоном, з метою узгодження зручного часу заміни. Для виконання монтажних робіт необхідно допустити фахівців ДТЕК Київські регіональні електромережі в приміщення (якщо лічильник знаходиться у квартирі).


Роботи виконують співробітники, одягнені в фірмовий спецодяг сіро-жовтого кольору, на якому розміщена назва компанії. На вимогу клієнта, електромонтери зобов’язані пред'явити відповідні посвідчення. Фахівці ДТЕК працюють 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним. У разі обстрілів працівники забезпечені всім необхідним, щоб оперативно відновлювати електропостачання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.