Інформація щодо питань найменування та перейменування скверів, вулиць, провулків, проїздів, площ, набережних чи інших об’єктів топоніміки населених пунктів Феодосіївської сільської територіальної громади

Дата: 18.07.2023 12:22
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

З 27 липня 2023 року набуває чинності Закон України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».         

За розпорядженням сільського голови Феодосіївської сільської ради, було створено робочу групу із 25-ти осіб, з питань найменування та перейменування скверів, вулиць, провулків, проїздів, площ, набережних чи інших об’єктів топоніміки населених пунктів Феодосіївської сільської територіальної громади.

Робоча група вже провела перше засідання, на якому було вирішено створити 8-м малих груп, кожна із 8-ми груп буде закріплена за одним селом нашої громади.

Завданням малих груп - віднайти ті вулиці, які підпадають під Закон України “Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії” та запропонувати назви, які підсилюють українську національну пам'ять.

 

Якщо ви бажаєте прийняти участь в процесі найменування та перейменування скверів, вулиць, провулків, проїздів, площ, набережних чи інших об’єктів топоніміки населених пунктів Феодосіївської сільської територіальної громади, у вас є така можливість:

 

1. До 10 серпня 2023 р. надішліть свої пропозиції щодо найменування та перейменування скверів, вулиць, провулків, проїздів, площ, набережних чи інших  об’єктів топоніміки населених пунктів Феодосіївської сільської територіальної громади у форматі звернення на ім'я сільського голови Феодосіївської сільської ради.      Або можете свої пропозиції залишити за посиланням: https://forms.gle/5EY1frcFHwGyyZdZ6            

Всі пропозиції, які надійдуть вчасно, будуть розглянуті на засіданнях робочої групи.

 

2. Після того, як робоча група підготує обґрунтування щодо найменування та перейменування скверів, вулиць, провулків, проїздів, площ, набережних чи інших об’єктів топоніміки населених пунктів Феодосіївської сільської територіальної громади, відбудуться громадські слухання. Про дати громадських слухань буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних