Інформування жителів громади щодо перебігу проведення громадського слухання містобудівної документації місцевого рівня в с. Гвоздів

Дата: 20.07.2023 16:49
Кількість переглядів: 89

Шановні жителі громади!

Повідомляємо, що 20.07.2023 року в с. Гвоздів на території критого майданчику на озері «Карпич», відбулися громадські слухання проекту містобудівної документації місцевого рівня «Внесення змін до генерального плану села Гвоздів Обухівського району Київської області з розробленням плану зонування та детальними планами територій».

Для можливості ознайомлення та внесення пропозицій (зауважень) Проект Протоколу №20/07 громадських слухань вищезазначеної містобудівної документації, Відповідно до Постанови КМУ від 25 травня 2011 р. № 555 (в редакції постанови КМУ від 21 жовтня 2022 р. № 1196) «Порядок проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», буде розміщено 24.07.2023 року на інформаційному стенді (дошці оголошень) у приміщенні адміністративної будівлі Феодосіївської сільської ради за адресою: с. Гвоздів, вул. Ковніра, буд. 3 (приміщення колишньої сільської ради).

Остаточний варіант Протоколу №20/07 буде опубліковано на офіційному сайті Феодосіївської сільської ради після закінчення громадських обговорень (07.08.2023 року).

Додатково зазначаємо, що до закінчення громадських обговорень (07.08.2023 року) Ви можете ознайомитись з матеріалами вищезазначеної містобудівної документації та подавати пропозиції (зауваження) у письмовому вигляді в Журнал реєстрації пропозицій громадськості, який знаходиться разом з проектом містобудівної документації місцевого рівня «Внесення змін до генерального плану села Гвоздів Обухівського району Київської області з розробленням плану зонування та детальними планами територій» за адресою: . Гвоздів, вул. Ковніра, буд. 3 (приміщення колишньої сільської ради), звернувшись в робочий час до старости села Гвоздів – Пилипенка Олександра Миколайовича.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних