В громаді всі котельні працюють, а генератори – в «годинній готовності»

Дата: 13.11.2023 16:38
Кількість переглядів: 268

13 листопада 2023 року відбулася нарада в.о. сільського голови, керівників комунальних підприємств та керівників структурних підрозділів Виконкому Феодосіївської сільської ради

Фото без опису

Під час наради першочергово розглядали питання опалення в усіх селах громади. Як повідомили у  службі господарського забезпечення, у всіх котельнях Хотова, Ходосівки, Лісників, Рославичів, Іванковичів проведено контрольні перевірки. Наразі, всі котельні працюють. В Гвоздові котельні електричні.

Розглянули не менш важливе питання готовності генераторів.

«Нам треба, щоб всі генератори були готові до використання», - зазначив Анатолій Походня, - «Всі генератори повинні бути в «годинній готовності».

За даними керівника служби господарського забезпечення, Ходосівка, Рославичі та Лісники генераторами забезпечені. Генератор в Іванковичах буде готовим до роботи протягом тижня. В Гвоздові генератор потрібно придбати.

Ситуація з генераторами в навчальних закладах ОТГ також контролюється. За словами в.о. голови сільради, генератори є, заправлені та у робочому стані. Генератори вже підключено в школі в Лісниках, в дитячому садочку в Ходосівці, в школі в Хотові та в Іванковичах.

«У навчальних закладах генератори є і вони готові до роботи. Фахівці, які вміють працювати з генераторами також за ними вже закріплені», - повідомив Анатолій Походня.   

Також було розглянуто питання вуличного освітлення. Відтепер освітлення буде запускатися вранці з 5 до 7 години, та ввечері – з 17.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних