Насильство – не норма життя: в Україні стартує акція «16 днів проти насильства»

Дата: 28.11.2023 14:47
Кількість переглядів: 167

Повномасштабне вторгнення рф в Україну загострило чимало проблем українського суспільства: зменшення рівня доходів, безробіття, втрата місця проживання та ін. Таке соціальне напруження є каталізатором негараздів у родині, що може переростати в насильство.

Фото без описуЩорічно з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». Основна її мета - привернення уваги до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, підвищення рівня обізнаності громадян щодо форм насильства, алгоритми дії для потерпілих, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок та чоловіків.

Ми публікуємо матеріали, розроблені за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні UNFPA та Громадської правозахисної організації ЛаСтрада Україна з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Ми маємо інформувати громадськість про існування проблем у суспільстві, підвищення рівня обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовження процесу створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних