Інформація щодо результатів проведення громадського обговорення проекту містобудівної документації місцевого рівня, які відбулися 26 грудня 2023 року

Дата: 29.12.2023 13:45
Кількість переглядів: 325

З протоколом №05/12 та журналом реєстрації учасників громадських слухань можна ознайомитися нижче.

Відповідно до статті 21 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності» з 06.11.2023 року по 06.12.2023 року були проведені громадські обговорення проекту містобудівної документації місцевого рівня «Детальний план території орієнтовною площею 3,2519 га для розміщення садової забудови на земельних ділянках з кадастровими номерами 3222487000:04:004:0087 та 3222487000:04:004:0089 на території Феодосіївської сільської ради Обухівського району Київської області (за межами населеного пункту)». Зазначений проект містобудівної документації розроблений на підставі Рішення Феодосіївської сільської ради від 21 липня 2023 року № 12/2 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території» на замовлення Виконавчого комітету Феодосіївської сільської ради Обухівського району Київської області.

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень та громадських слухань було опубліковано на офіційному веб-сайті Феодосіївської територіальної громади 06.11.2023 року. В повідомлені зазначалась інформація про місце час і місце, де у вільному доступі можна ознайомитися з матеріалами  проекту містобудівної документації на місцевому рівні на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях та журналу реєстрації пропозицій громадськості, інформація про посадову особу замовника розроблення містобудівної документації, відповідальну за забезпечення організації  розгляду пропозицій  (зауважень). Також в додатковому інформаційному повідомленні 28.11.2023 року Проведення громадських слухань було передбачено на 05.12.2023 року, але в зв’язку з відсутністю Замовника, який відповідно до п. 9 Постанови КМУ №555 (в редакції постанови КМУ від 21 жовтня 2022 р. № 1196) «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні» (далі – Порядок) має уповноважити представника на головування, було прийнято рішення перенести громадські слухання про що також було повідомлено 05.12.2023 року на офіційному сайті Феодосіївської сільської ради. Нові громадські слухання були призначені на 26.12.2023 про що також було повідомлено 11.12.2023 року на офіційному сайті Феодосіївської сільської ради.

Громадські слухання відбулись в приміщенні центру культури та мистецтв села Ходосівка за адресою: с.Ходосівка, вул.Соборна, 2, 26 червня 2023 року о 12:00, з врахуванням порядку, встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 (в редакції постанови КМУ від 21 жовтня 2022 р. № 1196) «Про затвердження порядку проведення слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні».

В громадських слуханнях прийняли участь 10 осіб, серед яких були присутні мешканці с. Ходосівка, т.в.о. сільського голови, секретар сільської ради Москаленко І.О., представники структурних підрозділів Виконавчого комітету, депутати. Громадські слухання відбувались під головуванням головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Виконавчого комітету Феодосіївської сільської ради – Олександра ЧУБЕНКО, секретар – головний спеціаліст з супроводу роботи ради відділу з питань документообігу та контролю Виконавчого комітету Феодосіївської сільської ради Брагіну О.С. Доповідач – головний архітектор проекту Сингаєвська М.

За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесено до Протоколу №05/12, який, відповідно Порядку, був розміщений через 2 робочі дні у приміщенні центральної садиби Феодосіївської сільської ради на інформаційному стенді (дошці оголошень).

Відповіді на пропозиції та зауваження до проекту містобудівної документації надані на громадських слуханнях доступні за посиланням

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних