Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 16.02.2024 14:21
Кількість переглядів: 109

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: Товариство з обмеженою відповідальністю «ГРАНД-ПЕТРОЛ» (ТОВ «ГРАНД-ПЕТРОЛ»).

Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 39641883.

Місцезнаходження суб'єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: 04073, Україна, м. Київ, м. Київ, проспект Степана Бандери будинок 22, тел.: +38 (067) 416-11-11, e-mail: info@grand-petrol.com.ua

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 08173, Київська область, Обухівський район, Феодосіївська територіальна громада, с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе, буд. 65.

Мета отримання дозволу на викиди: надання права експлуатувати об’єкт, з якого надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші, за умови дотримання встановлених відповідних нормативів гранично допустимих викидів та вимог до технологічних процесів у частині обмеження викидів забруднюючих речовин протягом визначеного в дозволі терміну.

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» підлягає оцінці впливу на довкілля: для об'єкта отримано висновок з оцінки впливу на довкілля (реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності 20181122077).

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): автозаправний комплекс включає такі функціональні зони: зону багатопаливної АЗС, у т.ч.: паливо-роздавальні колонки, у т.ч. рідкого палива, СВГ; зарядну станцію для електромобілів; підзону для господарських цілей; підзону проїздів, автостоянок та пішохідних доріжок; зону сервісного обслуговування, у т.ч.: пункт сервісного обслуговування водіїв та пасажирів; автомобільну мийку на 4 бокси; пост підкачки коліс (самообслуговування) та ін.

Сумарна місткість резервуарів – 120 куб.м., в т.ч. рідкого пального – 100 куб.м (бензин – 64 куб.м., ДП – 36 куб.м.), місткість резервуару для СВГ – 20 куб.м.

Найбільша кількість заправок на добу: рідкого палива – 750 од./год.; СВГ – 120 од./добу. Режим роботи АЗК – цілодобовий. Для видачі палива передбачені: 4 паливо-роздавальні колонки з можливістю одночасного обслуговування 2-х автомобілів (8 заправних місць) для заправки бензином та дизельним пальним; 1 північна колонка розрахована на заправку лише легкових автомобілів, 3 південні колонки можуть обслуговувати як легкові, так і вантажні автомобілі; паливо-роздавальна колонка СВГ на 2 заправних місця; зарядна станція для електромобілів на 4 зарядних місця. Для безперебійного електрозабезпечення на об’єкті передбачений дизельний генератор.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих з складом – 0,116743 т/рік; оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO + NО2]) – 0,918740 т/рік; азоту (1) оксид [N2О] – 0,004877 т/рік; сірки діоксид – 0,006412 т/рік; оксид вуглецю – 0,097013 т/рік; вуглецю діоксид – 143,171467 т/рік; неметанові легкі органічні сполуки (НМЛОС) – 4,132368 т/рік (в т.ч. бензин (нафтовий малосірчистий, у перерахунку на вуглець) – 3,055400 т/рік; вуглеводні насичені С1219 (розчинник РПК-26611 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець – 0,039430 т/рік; пропан – 0,420300 т/рік; бутан – 0,519700 т/рік); метан - 0,005852 т/рік. Валовий обсяг викидів - 148,453472.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання: заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва для підприємств 2 групи згідно Наказу Міндовкілля № 448 від 27.06.2023 не передбачаються.

Перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання: в силу відсутності перевищень встановлених нормативів граничнодопустимих викидів забруднюючих речовин на стаціонарних джерелах викидів та дотримання гігієнічних регламентів допустимого вмісту хімічних і біологічних речовин в атмосферному повітрі на межі санітарно-захисної зони об'єкта, впровадження заходів щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря не передбачене.

Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: нормативи гранично допустимих викидів дотримуються тому природоохоронні заходи для їх виконання не передбачені.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: викиди забруднюючих речовин відповідають вимогам Наказу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України від 27.06.2006 №309 та Наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 10.05.2002 № 177.

Адреса органу влади до якого можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди: Київська обласна військова адміністрація. Адреса: площа Лесі Українки, 1, м. Київ, 01196; тел.: (044) 286 8411; ел. пошта: doc@koda.gov.ua

Додатки:

Супровідний лист

Оголошення у друкованому виданні

Відомості щодо виду та обсягів викидів

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних