Триває реалізація проєкту «Автошколи для осіб з інвалідністю»

Дата: 05.03.2024 10:10
Кількість переглядів: 47

«Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

Мета цього проєкту – створення зручної та якісної державної послуги з навчання керування автомобілем та з отримання посвідчення водія на право керування транспортним засобом для людей з інвалідністю із порушенням опорно-рухового апарату.

Загальна тривалість навчання – 11 тижнів. Із них 64 години – теоретичний курс, та 40 годин – практичний курс. Орієнтовна вартість навчання: 6000 гривень.

Перелік вимог до майбутніх водіїв: бажають навчитися керувати автомобілем з ручним керуванням; відсутні медичні протипоказання (захворювання і вади), за наявності яких особа не може бути допущена до керування транспортними засобами категорії «В»; в наявності необхідний перелік документів. Іспит складається в сервісному центрі МВС, на транспортному засобі з ручним керуванням. Водійське посвідчення отримується в тому ж сервісному центрі МВС, де складається теоретичний іспит.

Наразі такі автошколи працюють і приймають охочих в шести регіонах України, а саме: в Дніпропетровській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Одеській та Хмельницькій областях.

Детальна інформація щодо проєкту «Автошколи для осіб з інвалідністю» розміщена за посиланням: https://driveability.mvs.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних