19 березня 2024 року відбудеться чергове засідання Виконавчого комітету Феодосіївської сільської ради VIIІ скликання.

Дата: 14.03.2024 08:29
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Шановні жителі громади!

19 березня 2024 року, о 14:00, в приміщенні адміністративної будівлі Феодосіївської сільської ради за адресою: с. Хотів, пл. Паширова, 2 (актова зала) відбудеться чергове засідання Виконавчого комітету Феодосіївської сільської ради VIIІ скликання.

До розгляду підготовлено наступні питання:

    1. Про надання грошової допомоги, відповідно до Комплексної програми підтримки військовослужбовців та членів їх сімей Феодосіївської сільської територіальної громади Обухівського району Київської області на 2024-2026 роки
    2. Про надання грошової допомоги, відповідно до Програми соціального захисту населення Феодосіївської сільської територіальної громади Обухівського району Київської області «Турбота» на 2022-2024 роки.
    3. Про проведення мирного зібрання.
    4. Про схвалення проекту рішення Феодосіївської сільської ради «Про затвердження положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території Феодосіївської сільської територіальної громади Обухівського району Київської області».
    5. Про схвалення проекту рішення Феодосіївської сільської ради «Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на території Феодосіївської сільської територіальної громади на 2024-2026 роки».
    6. Про внесення змін до складу Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Виконавчому комітеті Феодосіївської сільської ради.
    7. Про схвалення Плану заходів відповідно до Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Феодосіївської сільської ради на 2024 рік.
    8. Про проведення мирного зібрання, а саме: культурно-мистецьких заходів.
    9. Про затвердження Положення про порядок оформлення документів та видачі дозволів (перепусток) для заїзду вантажних автомобілів та механічних транспортних засобів в населені пункти Феодосіївської сільської територіальної громади Обухівського району Київської області.
    10. Різне.

Засідання виконавчого комітету Феодосіївської сільської ради пройде з врахуванням особливостей воєнного стану, введеного на території України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних