14 березня Україна відзначає День українського добровольця!

Дата: 14.03.2024 09:02
Кількість переглядів: 52

Шановна громадо!

Саме в цей день у 2014 році перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці. Там був сформований перший добровольчий батальйон. Чоловіки й жінки самостійно зібрались та вирушили на схід України, щоб захищати нашу країну.

Під час збройної агресії росії на сході України добровольчі формування брали участь в оборонних і наступальних операціях. Загалом у боях 2014–2015 років російсько-української війни на сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. Вони були першими, хто став на захист держави. Переважна більшість із них згодом перетворилася на військові частини силових структур.

24 лютого 2022 року росія розпочала широкомасштабне військове вторгнення на територію України. Країна-агресор із перших днів завдає ударів по цивільному населенню та інфраструктурі. Відповіддю на вторгнення став, зокрема, масштабний добровольчий рух. З перших годин вторгнення сотні тисяч українців добровільно стали на захист Батьківщини, вступаючи до лав Збройних Сил України та територіальної оборони. Серед тих, хто добровільно взяв у руки зброю, – і мешканці нашої громади. А згодом у нашій громаді було створене Добровольче формування, яке об'єднало мужніх чоловіків і жінок нашої громади!

Дякую Вам, побратими і посестри, за ваш героїзм, жертовність і готовність у важкий для країни час стати до оборони Батьківщини! Ви приклад мужності, сили та стійкості. Бажаю вам міцного здоров'я, непохитної віри у світле майбутнє, скорішої перемоги, невичерпної енергії та подальших успіхів у всіх справах на благо України!

Слава Україні! Слава захисникам та захисницям!

 

З повагою, т.в.о. сільського голови, секретар сільської ради  Ігор МОСКАЛЕНКО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних