Кухарі та адмінперсонал КП «Фудсевіс» підвищили кваліфікацію на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу»
Кухарі та адмінперсонал КП «Фудсервіс» успішно завершили теоретично-практичне навчання за напрямком «Сучасні тенденції в організації шкільного харчування». Навчання тривало з 2 січня 2024 року.
Підвищення професійної компетенції проходило в Навчально-практичному центрі з підготовки фахівців за професіями «кухар», «кондитер» на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу», який створено на підтримку запровадження реформ системи шкільного харчування за ініціативою Першої леді України Олени Зеленської.
До програми навчання входили наступні теми:
- нормативно-правове забезпечення реформи шкільного харчування;
- санітарний регламент щодо гігієни та вимоги до шкільного меню;
- аналіз небезпечних факторів та контроль у критичних точках (НАССР);
- дієтичне та спеціальне харчування дітей;
- складання технологічних карток;
- приготування страв відповідно до сучасного меню.
По завершенню навчання, командою комунального підприємства «Фудсервіс» було складено іспит та отримано сертифікати державного зразка.
Якісне харчування – це крок до здоров’я дитини.