Феодосіївська громада отримає підтримку проєкту «U-LEAD з Європою»

Дата: 02.12.2021 10:01
Кількість переглядів: 611

Феодосіївська громада увійшла до списку переможців відбору, які отримають експертну підтримку від програми «U-LEAD з Європою» в питаннях розробки стратегії місцевого розвитку. З 40 громад Київської області, які подали заявку, пройшли всього 8.

Загалом, для участі в програмі відібрали 96 територіальних громад з усіх областей України. Кому надавати підтримку визначали за відповідями на запитання анкети. 

Нагадаємо, наша громада уже працює над написанням Стратегії. Ще у вересні цього року відбулося перше засідання стратегічної групи, до якої увійшли місцеві мешканці та експерти у різних галузях.

“З метою залучення максимально широких експертних кіл для розробки стратегії розвитку громади, ми підготували проєктну заявку та були відібрані серед багатьох інших громад. Ми отримали можливість експертної підтримки від «U-LEAD з Європою" - зазначив Олександр Смирнов, координатор робочої групи з розробки Стратегії. 

Протягом 2022 року фахівці U-LEAD надаватимуть консультативну підтримку експерта в підготовці та проведенні засідань робочої групи, індивідуальну експертну допомогу на складних етапах стратегування або кожного разу, коли відчуватимуть необхідність додаткової підтримки.

“Наявність ефективної стратегії розвитку безпосередньо впливає на подальшу долю нашої громади. Це і залучення інвестицій, і розвиток соціальної інфраструктури, створення нових робочих місць, розвиток туристичного потенціалу… і багато чого іншого, що надалі стане індикатором успішності нашої громади та запорукою комфортного проживання наших мешканців. Тому важко переоцінити важливість такої сильної підтримки та допомоги від європейських експертів у галузі стратегічного планування  розвитку,” - сказав голова Феодосіївської громади Микола Пянчук.

U-LEAD з Європою - програма підтримки реформи децентралізації в Україні, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування.



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.