ЛЮБИНЕЦЬКИЙ Євген Леонідович

Дата: 29.09.2023 14:30
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

Любинецький Євген Леонідович народився 23 березня 1982 в місті Києві, в багатодітній родині.  Зростав дуже активною та різносторонньою дитиною, професійно займався боротьбою «Самбо». Окрім боротьби захоплювався  спелеологією та мотокросом.  

В 1999 році закінчивши Ходосівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, вступив на службу до Державної пожежної охорони та згодом, в 2002 році, закінчив Львівський інститут пожежної безпеки МВС України.

В 2005 році отримує другу вищу освіту в Київському Національному Університеті будівництва і архітектури за спеціальністю «Теплопостачання і вентиляції». Та після закінчення вишу розпочав працювати в будівельній компанії «Аеровент».

З 2014 року на  волонтерських началах допомагав військовим ліками та медичними виробами. Як представник будівельної компанії їздив у відрядження на Схід України для будування фортифікаційних споруджень.

В березні 2023 року мобілізувався до в/ч А4350 та проходив службу на посаді старшого стрільця  2-го аеромобільного батальйону. Євген був доброю, терплячою, сильною, виваженою, мужньою людиною, справжнім патріотом та вірним товаришем.

Євген загинув боронячи свою Батьківщину, 16 серпня 2023 р., врятувавши життя двох побратимів, під час виконання бойового завдання в с. Роботине Запорізької обл.

10 квітня 2024 року рідним загиблого воїна, Любинецького Євгена Леонідовича, вручили державну нагороду Героя – орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних