В громаді розробляються механізми прозорості роботи комунальних підприємств

Дата: 10.11.2023 10:19
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

Днями відбулася спільна нарада т.в.о. сільського голови Анатолія Походні, керівників комунальних підприємств та працівників Сектору економіки виконавчого комітету.

Т.в.о. сільського голови Анатолій Походня під час наради ознайомив присутніх керівників комунальних підприємств з новоствореним сектором економіки виконавчого комітету, який безпосередньо буде займатися реалізацією вказаного напряму роботи.

За словами керівника громади  починаючи з цього року,  комунальні підприємств подаватимуть фінансові плани на 2024 рік, у яких плануватимуть свої фінансові надходження – чи то з місцевого бюджету, чи з комерційної діяльності.

«Ми прагнемо того, щоб діяльність комунальних підприємств була прозорою та зрозумілою для кожного жителя нашої громади. Для цього ми розробимо та впровадимо механізми, які дадуть нам можливість контролювати використання бюджетних коштів з максимальною ефективністю», - зазначив в.о. голови Анатолій Походня.

Як повідомлялося раніше (https://feodosiivska-gromada.gov.ua/news/1699261153/ ), у громаді планується проведення аудиту діяльності виконавчих органів та комунальних підприємств громади. За словами в.о. сільського голови Анатолія Походні, аудит допоможе виявити їх фінансово слабкі місця, а представникам влади - дасть можливість створити умови щоб їх підсилити.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних