Новини

26 Грудня, 2023 р., 16:09
Застосовувати РРО/ПРРО зобов’язані всі  ФОП ІІ-ІV груп та загальної системи оподаткування, незалежно від виду діяльності та обсягу доходу
26 Грудня, 2023 р., 14:58
За даними, які надали правоохоронці, у 2023 році було проведено низку заходів. Ознайомитися з ними можна у презентації, яка надається. Окремо хочемо зазначити, що в силу великої завантаженості та наявності лише одного транспортного засобу, поліцейські громади не завжди мали змогу виїжджати на виклики та всі повідомлення від жителів громади. Ситуація, яка склалася з оперативним реагуванням на звернення жителів громади, буде проаналізована та опрацьована.
25 Грудня, 2023 р., 16:50
Засідання пройде о 16:00 у приміщені адміністративної будівлі Феодосіївської сільської ради за адресою: с. Хотів, площа Паширова, 2 (актова зала).
25 Грудня, 2023 р., 11:43
Змагання, що включали вісім видів адаптивного спорту, були організовані Мінветеранів, спільно з ГО "Ігри Інвіктус Україна", ГО "Повернись живим" та БО "Стратком Україна" і є частиною Єдиного календарного плану фізкультурнооздоровчих, спортивних заходів та змагань України на 2023 рік. 
25 Грудня, 2023 р., 11:39
Рівні сплати податку на прибуток та податку на додану вартість по галузях оприлюднені на вебпорталі ДПС
25 Грудня, 2023 р., 09:06
Від щирого серця вітаємо вас з Різдвом Христовим!
22 Грудня, 2023 р., 10:16
Міністерство молоді та спорту України працює над тим, щоб якомога більше людей в Україні займалися спортом та руховою активністю. Ми хочемо зробити рухову активність нормою життя для всіх українців, включаючи вимушених переселенців, ветеранів та членів їх сімей.
21 Грудня, 2023 р., 18:26
21 грудня 2023 року пройшла робоча зустріч із начальником Васильківського відділу державної реєстрації актів цивільного стану в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
21 Грудня, 2023 р., 11:52
У Феодосіївській громаді відбулися спільні штабні тренування, участь у яких взяли представники ДСНС та Навчально-медодичного ценру з питань цивільного захисту та  безпеки життедіяльності населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних